Hampir semua link dibawah adalah halaman milik penulis. Sebarang masalah bolehlah hubungi terus kepada saya.
HUBUNGI | GAMAT ONLINE | TOUCH ONE | AGAMA | RENT | GOLD JEWELLERY |

Selasa, September 28, 2010

Dah Siap....

Kedai Pakaian aku buat untuk isteri aku akhirnya dah siap dan dah mula beroperasi... banyak gak habis tapi bila hasil titik peluh dan susah payah sendiri ni, lebih puas hati walau letih sikit...tukang depan belakang, tingkap semua aku buat sendiri time balik kerja....berat pun susut hampir 10kg....tak payah makan ubat kurus pun...hehe
walau dah buka hampir seminggu, aku masih tak publish banner iklan lagi coz nak save badget sikit, nak buat toilet lak kat belakang kedai tu....bila semua dah siap baru nak iklankan betul-betul...

Lepas semua ni selesai, InsyaAllah, gerai sate lak aku nak siapkan... bila gerai sate ni pun dah mula beroperasi, aku mungkin tido di kedai ja nanti, jarang dah balik umah. balik keja, malam niaga lak...mungkin letih sikit....cari rezeki halal, cuba nak berniaga, kalau ada sinar berjaya sikit, boleh aku kerja sendiri ja nanti....ada rezeki lebih lagi, nak beli lori putih niaga tu...boleh menjual di seluruh Langkawi... ni misi aku sekarang, insyaAllah, usha betul2, nanti Allah akan buka jalan...ameen...mula dari bawah insyaAllah kalau jatuh pun tak sakit sangat....betul dak semua.... lupa lak, kedai bini aku tu boleh klik kat link Touh One kat atas nun....nanti masuk la kedai maya dulu...hehe blog tu pun aku buatkan untuk bantu iklankan kedai dia....k...caiyok....

0 comments:

 
Hakcipta : Wan Saidin